За нас

ТЕХНИКС ООД  е първата компания в област Хасково, която внедри автоматизирана система за обработка на метали и услуги с инвестиция за няколко млн. Евро, тя създаде модерен магазин и производствена база в сферата на металите и металообработката.

Основната дейност на предпиятието е търговия с черни и цветни метали, производство на детайли от тях, производство на плетена оградна мрежа, бодлива тел, LT ламарини с различен профил, метални керемиди на листове, улуци, елементи от ковано желязо  и други . Изделията се изработват с високо технологични машини задоволявайки изискванията на крайния потребител и европейски стандарти.

В складовите ни бази може да намерите постоянен асортимент от над 15 000 артикула и над 1200 вида метали.



ТЪРГОВСКИ БАЗИ ГР. ХАСКОВО



ТЕХНИЧЕСКА БОРСА

СКЛАД МЕТАЛИ


 

ТЪРГОВСКА БАЗА „ПРОФЕЛ”

Търговска база "Профел" се намира в източната част на град Хасково на булевард Съединение 58.

Зоната в която е разположена търговската база, се намират "Търговия на едро", бившето "ОПСО" и други едрови структури и складовете на десетки търговски фирми.

Търговската база е разположена на площ от 4 000 кв.м, с голям паркинг и шоурум на площ от 900кв.м, складови помещения, както и благоустроен сутерен с барче, сервизни и складови помещения. Помещенията са климатизирани и отоплението е с гориво-газ метан.

Разработена е с едрова търговска дейност в съседството с действащи складове и търговски вериги като ТЕХНОПОЛИС, ТЕХНОМАРКЕТ, ПРАКТИС, ЗОРА и други вериги са предпоставка за развитието на един успешен бизнес.


Складова  база ,,Илинден’’

Складова  база „Илинден” –намираща се в южната част на град Хасково, на оживеният бул. Илинден N 66,  в съседство с бензиностанция и множество търговски обекти.  Базата е разположена върху 4000кв.м  със собствен паркинг и озеленени площи . В търговският комплекс са разположени:

 > ПРЕДПРИЯТИЕ ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА КОВАНО ЖЕЛЯЗО
Оборудвано по Европейска Програма.

> МОДЕРЕН БОЯДЖИЙСКИ УЧАСТЪК

Участък за прахово боядисване.
Участък за електростатично мокро боядисване.
Бластировъчен участък.
Участък за опаковане  на готова продукция.

> АРМАТУРЕН ДВОР
> СКЛАД ЗА СТРОИТЕЛНИ МАТЕРИАЛИ НА ЕДРО И ДРЕБНО
> ШОУРУМ ЗА ОБЗАВЕЖДАНЕ 
> ЖЕЛЕЗАРИЯ НА ЕДРО И ДРЕБНО
> СКЛАДОВИ ПОМЕЩЕНИЯ


ТЪРГОВСКИ БАЗИ ГР.СОФИЯ

МЕБЕЛЕН САЛОН „PREMIUM STYLE”

е мястото където можете да изберете най-доброто комплексно обзавеждане за вашия дом. Ние работим с едни от най-утвърдените марки в Италия не само за мебели , но и за стенни и подови плочи и обзавеждане за бани. Съчетавайки стил , качество, иновационна насока, уникалност и практичност в интериорния дизайн, сме в състояние да задоволим и най-претенциозния вкус. Създаден с идеята да представи едно ново разбиране на за лукс, новият шоурум на фирма Техникс – PREMIUM STYLE изразява философията на съвременния лайфстайл. Предлагаме професионални съвети и решения за баня и мебели, качествени и дълготрайни продукти от най-висок клас. Обзавеждането придава смисъл в пространството, трансформирайки го от място за душата- в дом. Множеството фабрики с които работим осигуряват богат избор, както на мебели, така и на обзавеждане за баня. Фирми като Luciano Zonta, Busnelli, Chelini, Doimo International Group, VG New Trend, Sant`agostino, Bisazza, GSI, Gessy, Novellini, Catalano и много други, гарантират модерен и изискан дизайн, съчетан с първокласно качество.

ТЪРГОВСКИ КОМПЛЕКС „ХЕМУС” ГОРНИ БОГРОВ


Търговски склад и изложбенна зала на:

- Ковано желязо
- Елементи от ковано желязо на едро и дребно / собствено производство /
- Готови изделия от метал – маси, столове, шатри, аксесоари и други.
- Оградни мрежи и пана, електрозаварени мрежи, колове и аксесоари за мрежа
- Кафе-Сладкарница

В ТЕХНИКС ООД и PREMIUM STYLE работят екипи от млади и компетентни специалисти. 

Успехът ни се дължи на няколко основни фактора:

<  Пълно информационно обслужване в областите, предмет на нашата дейност.
<  Проектантска и дизайнерска помощ.
<  Индивидуална консултантска помощ при закупуване на наши продукти.
< Проследяване и помощ при цялостния процес на влагане на продуктите   закупени от нас.
< Индивидуален подход към нуждите на всеки един клиент


ПРЕДЛАГАМЕ ИЗГОДНИ ЦЕНИ И  ЕВРОПЕЙСКО КАЧЕСТВО